Because

We are the best at what we do

Camp 250 - Dutch Barn

Project Details

  • Location Camp Bastion, Afghanistan
  • Customer KBR
  • Description Design Build of Dutch Barn and security fencing
  • Scope of work Engineering, procurement, and construction
  • Schedule Completed November 2011

The use of Light Gauge Steel Framing for this Dutch Barn requirement was proposed by Dover on behalf of KBR for the British Military. Our innovative engineering team designed and built the 320m2 facility with a 5 meter clearance height in order to ensure all vehicles used on the camp could be accommodated by the sunshade for maintenance.

Complete with louvres to promote air flow, lightning protection and earthing systems the facility was completed against an aggressive construction schedule with securty fencing to maintain a safe and secure work area.

Project Photos